Thyregod- Vester Jagtforening

TVJ. er en jagtforening der tilbyder mange aktiviteter til dem som er jagt- og naturinteresserede. TVJ nærmer sig de 100 år gammel, og tæller i dag ca. 125 medlemmer, hvor alle aldre og  begge køn er repræsenteret. Der afholdes i løbet af året mange forskellige aktiviteter, såsom riffelskydning på hjortebane, flugtskydning, hundetræning, fiskekonkurrencer og andre aktiviteter som også hele familien kan være fælles om.

Foreningen sørger for, at der uddannes nye instruktører og efteruddannelse af  allerede uddannede instruktører. Disse instruktører er klar til at instruere eller hjælpe, hvis der er spørgsmål.  I TVJ vil vi gerne byde dig velkommen, og vi håber du kan få nogle gode oplevelser sammen med os.


Vi håber desuden at denne hjemmeside, kan fortælle dig lidt mere om TVJ og foreningens aktiviteter. Er der noget du ikke har fået svar på via hjemmesiden, eller har du spørgsmål generelt, er du altid velkommen til at kontakte en fra bestyrelsen  (se under bestyrelse)

Vi modtager gerne jagt-, fiske-, og naturbilleder. Billederne bliver derefter lagt i fotogalleriet.
Har du haft en god jagtoplevelse eller har du en god jagthistorie du gerne vil fortælle andre, så send den til os.  Billeder og tekst sendes til webansvarlige. 

Klik på ovenstående link eller kontakt en fra bestyrelsen eller udvalgene hvis du vil vide mere......

Del siden